ESPA ESPA

Θες να μάθεις τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσουν οι Νέες Διοικήσεις των Δήμων για το πρώτο εξάμηνο;

Ρώτα τον mAior

Σύνδεσμος της σελίδας του Chatbot
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210 8540 914 & 941
FAX 210 8547 718
EMAIL info@anavathmisi.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Πάρνηθος 44
144 52 — Μεταμόρφωση Αττικής
Βρείτε μας στο Google maps

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΛΗ Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ

Η εταιρεία ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ A.E. δεσμεύεται πλήρως στην προώθηση της διαφάνειας, της εντιμότητας και της επαγγελματικής ηθικής σε όλες τις δραστηριότητές της. Στο πλαίσιο αυτό, υιοθετούμε την παρακάτω Πολιτική κατά της Διαφθοράς και της Δωροδοκίας, η οποία πληροί τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ISO 37001.

Η Διοίκηση της εταιρείας δεσμεύεται πλήρως να τηρεί τις αυστηρές απαιτήσεις που ορίζονται από το πρότυπο ISO 37001 και τον ισχύοντα Νόμο. Αυτή η δέσμευση αποτελεί έναν σημαντικό πυλώνα της πολιτικής της εταιρίας για την πρόληψη και την καταπολέμηση της δωροδοκίας και της διαφθοράς. Με την πλήρη συμμόρφωση προς το ISO 37001, η εταιρεία διασφαλίζει την εφαρμογή αποτελεσματικών συστημάτων ελέγχου και τη διασφάλιση της διαφάνειας και της εταιρικής δεοντολογίας σε όλες τις λειτουργίες της.

Η παρούσα πολιτική ισχύει για όλους τους εργαζομένους, τους συνεργάτες και τους συνεργαζόμενους φορείς της εταιρείας.

Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ A.E. δεσμεύεται να δρα υπό τις ακόλουθες αρχές και οδηγίες για την αντιμετώπιση και την πρόληψη της διαφθοράς και της δωροδοκίας:

  • Συνεχής Εκπαίδευση και Ευαισθητοποίηση του Προσωπικού: Η εταιρεία καταρτίζει προγράμματα εκπαίδευσης και μηχανισμούς ευαισθητοποίησης για τους εργαζομένους της, προωθώντας την κατανόηση και την εκτέλεση των υποχρεώσεών τους στον τομέα της συμμόρφωσης.
  • Αναφορά και Διαχείριση Παραπόνων και Καταγγελιών: Η εταιρεία ενθαρρύνει το προσωπικό να αναφέρει θέματα διαφθοράς και δωροδοκίας στην Δομή Πρόληψης της Δωροδοκίας, διασφαλίζοντας την ανωνυμία και την προστασία του καταγγέλλοντος.
  • Ανεξαρτησία Δομής Πρόληψης Δωροδοκίας και Επιτροπής: Η εταιρεία ορίζει ανεξάρτητη Δομή Πρόληψης Δωροδοκίας και αντίστοιχη Επιτροπή, διασφαλίζοντας την ανεξαρτησία τους από τα υπόλοιπα όργανα Διοίκησης.
  • Εφαρμογή διαδικασιών για τη διαχείριση θεμάτων σύγκρουσης συμφερόντων: Η εταιρεία θεσπίζει διαδικασίες για την εντοπισμό και τη διαχείριση θεμάτων σύγκρουσης συμφερόντων.
  • Συνεχή Βελτίωση Ενιαίου Συστήματος Διαχείρισης: Η εταιρεία εφαρμόζει μηχανισμούς ελέγχου και μέτρα πρόληψης για τη διαρκή βελτίωση της αποτελεσματικότητας του Ενιαίου Συστήματος Διαχείρισης.
  • Μηχανισμός Αξιολόγησης Περιστατικών Μη Εφαρμογής Υποχρεώσεων: Η εταιρεία διαθέτει μηχανισμό αξιολόγησης περιστατικών μη εφαρμογής υποχρεώσεων και καθορίζει τις αντίστοιχες επιπτώσεις.
  • Σχετικές Πολιτικές: Η εταιρεία καταρτίζει και κοινοποιεί σε εσωτερικά και εξωτερικά μέρη τις Πολιτικές που αφορούν τη συμμόρφωση, τη διαφθορά και τη δωροδοκία.

Αυτή η πολιτική εγκρίθηκε από την ηγεσία της οργάνωσης μας και αναθεωρείται τακτικά για να διασφαλιστεί η συμμόρφωση με το πρότυπο ISO 37001 και την εξέλιξη των βέλτιστων πρακτικών κατά της διαφθοράς και της δωροδοκίας. Κάθε έκδοσή της παρούσας πολιτικής κοινοποιείται και είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

Για τυχόν καταγγελίες, ή αναφορές περιστατικών δωροδοκίας, ή παραβίασης των Πολιτικών και του Συστήματος Διαχείρισης Πρόληψης της Δωροδοκίας η εταιρεία διατηρεί την ηλεκτρονική διεύθυνση: anti-bribery@anavathmisi.gr.

 

 Η Διοίκηση

ΜΑΡΤΙΟΣ 2024

Διαθέτουμε τη γνώση και την εμπειρία μας στους δημόσιους φορείς ώστε να έχουν την κατάλληλη υποστήριξη για να εκσυγχρονιστούν και να αναπτυχθούν