Έως την Πέμπτη 30/5 οι αιτήσεις για το σεμινάριο «Δημοτικά τέλη καθαριότητας & φωτισμού»

Έως την Πέμπτη 30/5 οι αιτήσεις για το σεμινάριο  «Δημοτικά τέλη καθαριότητας & φωτισμού»

Οι αιτήσεις για το επιμορφωτικό σεμινάριο «Τα έσοδα των Ο.Τ.Α. α’ βαθμού: Τα δημοτικά τέλη καθαριότητας & φωτισμού» που διοργανώνει η εταιρεία «Αναβάθμιση Α.Ε.» με εισηγήτρια τη Δήμητρα Μιχαηλίδου, Προϊσταμένη Οικονομικών Υπηρεσιών Ο.Τ.Α. α’ βαθμού, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια του ΕΚΔΔΑ, κλείνουν την Πέμπτη 30/5 στις 13.00!

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά (παρακολούθηση μέσω ψηφιακής πλατφόρμας) την Παρασκευή 31/5 και ώρα 09.30 – 14.30 και στο πλαίσιο αυτού θα υπάρξει παρουσίαση, ανάλυση και επεξήγηση ειδικών θεμάτων που σχετίζονται με τα τέλη καθαριότητος και φωτισμού των Δήμων.

Οι αιτήσεις συμμετοχής για το παραπάνω σεμινάριο γίνονται ηλεκτρονικά εδώ.

Εκτός του ανωτέρω, θα πραγματοποιηθούν εντός του Ιουνίου και τα εξής σεμινάρια/κύκλοι επιμόρφωσης που αφορούν τον τομέα Εσόδων των Ο.Τ.Α. :

  • Τετάρτη 5/6/2024 | «Τα έσοδα των Ο.Τ.Α. α’ βαθμού: Το δημοτικό τέλος 0,5% επί των ακαθαρίστων εσόδων» (Δηλώσεις συμμετοχής έως 4/6)
  • Τετάρτη 12/6/2024 | «Τα έσοδα των Ο.Τ.Α. α’ βαθμού: Γνωστοποίηση οφειλών: Διαδικασία και ενέργειες» (Δηλώσεις συμμετοχής έως 11/6).

Αναλυτικές πληροφορίες για τα ανωτέρω σεμινάρια είναι διαθέσιμες εδώ.